Sposób przygotowania

Podane składniki na spód dobrze wyroić a następnie wyłożyć dno blachy. Podpiec. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem dodać olej, zmielony ser, mleko i budyń. Wylać na podpieczony spód. Białka ubić na sztywno dodać 2 łyżki cukru pudru i 2 opakowania 200g wiórków kokosowych wyłożyć na masę. piec ok. 1 godzinki.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    sernik to chyba każdy robił, jest super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też tak uważam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    wszyscy lubimy:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !