Sposób przygotowania

Mąkę ,twaróg ,olej proszek do pieczenia i sól łączymy i zagniatamy ciasto.Rozwałkujemy ,rozkładamy do natłuszczonej tortownicy.Na cieście układamy paski szynki i szparagi.Posypujemy startym serem.Wstawiamy do nagrzanego do 200* C piekarnika na 20 minut.Podajemy z filiżanką czerwonego barszczu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a to ciekawe! z twarogiem ciasta nie robiłam,może być dobre.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tego też nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    znakomita
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    oryginalny przepis na ciasto na pizze
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawi mnie ten smak zwłaszcza szparagów
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !