Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety z ryb w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez tradycyjny 1/4 L
sałatka jarzynowa 30 dag
woda letnia 1 1/2 L
ziarenka pieprzu 3-4
ogórek 1szt
pomidor 1szt
zielona pietruszka 1szt
włoszczyzna 20 dag (krojona w paski)

Przepis i sposób przygotowania na: Filety z ryb w majonezie

Przede wszystkim należy opłukać mrożone filety i włożyć je do gorącego wywaru , gdzie gotojemy je powoli na niewielkim gazie o. 10-15 min. Czekamy jak ostygną w tym wywarze . następnie je odcedzamy , układamy foremne porcje na sałatce z jarzyn później oblewamy majonezem oraz przybieramy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 21.09.2010 02:28
lubie filety :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak