Sposób przygotowania

Rybną galaretę przygotować. Ugotowane na twardo i obrane jajka przekroić wzdłuż na połówki, wyjąć z nich żółtka. Kawałki ryby należy posiekać. Żółtka rozetrzeć widelcem, dodać miękkie masło i wszystko, razem z rybą dokładnie wymieszać, przyprawić do smaku. Masą rybną napełniać połówki jajek. Układać na półmisku, przybrać liśćmi sałaty, rzodkiewką, zalać galaretą rybną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne i łatwe
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mnie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super jajeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !