Sposób przygotowania

Bulion utworzyc z kostek rosołowych .Dodac do niego parówki obrane z osłonek i zieleninę .lane kluski : z mąki ,jajka i żółtka zrobic ciasto .Z papieru zrobic szpryce ,wlac ciasto.Wodę zagotowac z ziarenkami ,wyciskac ciasto na gotujący się wywar .Wyjąc łyżką cedzakową ,przełożyc do rosołu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię lane kluski,zresztą lubię chyba każde kluchy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    o takim jeszcze nie słyszałam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    z parówkami jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !