Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory nadziewane mięsem i ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 2-3 szt
ryż 2dag
Koperek suszony Prymat 1 łyż
białko 1 szt
cielęcina 5 dag mielona

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory nadziewane mięsem i ryżem

Na początku należy wyjąć pestki oraz ściąć wierzchy z pomidorów. Następnie ugotować ryż i połączyć ten ryż z mięsem mielonym oraz koperkiem wszystko to wymieszać ze sobą. Aby masa nie była zbyt rzadka nalezy dodać białka tak aby egzystencja była zadowalająca. Nadziane pomidory należy ułożyć w naczyniu oraz upiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danusia19671 14.05.2012 18:08
Fajne i smaczne
Roman5 14.09.2010 23:15
wszystko co lubie za jednym razem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak