Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w sosie brzoskwiniowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka żółta 1 szt
papryka zielona 1 szt
papryka czerwona 1 szt
ostry keczup
przecier pomidorowy
papryczka chili
brzoskwinie w puszce 1 puszka
filety rybne 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w sosie brzoskwiniowym

papryki pokroić w kawałki i usmażyć do miękkości. jak już będą miękkie doprawić keczupem, przecierem, papryczką i jeszcze podsmażyć, podlać sokiem z brzoskwiń i dołożyć pokrojone brzoskwinie. rybkę usmażyć tak jak do ryby po grecku, można wcześniej natrzeć wegetą i czosnkiem). podawać rybę polaną sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka191 30.08.2010 20:31
nie dość że rybka to jeszcze z owocami no nie skuszę się
pauluna
pauluna 30.08.2010 16:18
super przepis
SmakolykiJoanny 30.08.2010 13:37
rybka pycha
marzencia2007 30.08.2010 12:51
nie jadlam nigdy takiej rybki ale chciała bym spróbowac :) kiedy robisz? bo chyba wpadne :D
Monika193
Monika193 30.08.2010 11:50
chyba taką dzisiaj zrobię, zapowiada się ciekawie
RenataZ-et 30.08.2010 11:16
Nigdy nie jadłam ryby w takiej wersji, chyba muszę spróbować :)
plocia 29.08.2010 15:09
chyba wproszę się do Ciebie na tą smaczną rybkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak