Sposób przygotowania

Obrać marchew pietruszki seler zetrzec warzywa na jarzynowej tarce. Cebulę posiekać pieczarki pokroic w kostkę, wymiezac warzywa z pieczarkami i cebula
w rękawie foliowym ułozyc połowe kostek filetowych na nich polowe mieszanki grzybowowarzywnej, posypac sola i pieprzem, znowu kostki filetowe i znowu posypane pieprzem i solą warzywa, na wierzchu ułozyc posiekane na wiórki masło. Podlać 2 łyzkami wody.
Zamknąc rękaw foliowy. Piec w nagrzanym do 200 stopni piekarniku około pół godziny.
Filety z warzywami podawać z ziemniakami z wody lub puree

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !