Sposób przygotowania

Cebule obrać i pokroić w plasterki, podsmażyć ją na maśle. Wątróbkę umyć, osuszyć, pokroić w plasterki i dodać do cebuli, podsmażyć, pod koniec smażenia oprószyć solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    uwielbiam watróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ja też lubię wątróbkę drobiową :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale ładnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię wątróbkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    taką lubię najbardziej
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !