Sposób przygotowania

Płaty śledziowe należy pokroić na niewielkie kawałki, przełożyć do salaterki, posypać posiekaną cebula i polać sosem przygotowanym z majonezu, posiekanej natki, soli i pieprzu. Ozdobić plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    apetycze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    rybka lubi pływać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    a co na to śledż
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !