Sposób przygotowania

Płaty śledziowe sprawić, wymoczyć w wodzie, oddzielić od ości, pokroić na niewielkie kawałki.Cebulę obrać, posiekać i skropić octem. W salaterce ułożyć śledzie, posypać cebulą, oprószyć pieprzem i polać olejem.
Tak przygotowane śledzie można także przechowywać w słoiczkach, z cebulą do 3 dni, bez cebuli do 7 dni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mmm. ciekawy przepis:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a co do popicia?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    często robię podobne śledziki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha śledzie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !