Sposób przygotowania

zagotować i studzić wino z miodem. dodać soki z owoców i wstawić do zamrażalki. częściowo zamrożoną masę wymieszać z migdałami i orzechami i wstawić na 4 godz do zamrażalnika. zamrożony sobret rozdrobnić, można łyżką. udekorować można bitą śmietaną, listkami mięty itp.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    myślę że może być to smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię słodkie rzeczy :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    słodziutki
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    miodowy smak :) super!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry przepis zrobiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    jakas moda na sorbety chyba
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    ciekawe jak smakuje jeszcze o smaku miodu nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !