Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z szynki i szparagów

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 6 plastrów
szparagi marynowane 6 sztuk
sos chili 1 łyżeczka
majonez 3 łyżki
posiekane migdały 2 łyżki
wódka 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z szynki i szparagów

Majonez zmiksować z wódką, sosem chilli. Szparagi zawijać w plasterki szynki, układać je na półmisku, polać sosem i posypać posiekanymi migdałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 26.10.2013 17:45
bardzo fajny pomysł na kolację
Katarzyna/kate1980 27.05.2012 23:17
bardzo ciekawy przepis
pawelek180844 11.05.2012 19:24
mmmm! super :)
kielcok1 08.12.2011 19:33
o jej
aacaac 29.04.2011 06:39
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak