Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć i osuszyć. Oliwę wymieszać z miodem, roztartym czosnkiem, dowolnymi ziołami i imbirem. W marynacie zanurzyć mięso na 2- 3 godziny. Po upływie tego czasu wyjąć mięso z marynaty, oprószyć solą i grillować z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszności jeszcze z sosikiem ... :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    aż ochota przyszła na takie danie
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wiadomo - skrzydełka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    zjadło by się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    och jakie pyszności , aż się chce robić grilla
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !