Sposób przygotowania

Mięso z kurczaka umyć, osuszyć i pokroić w grubą kostkę. Pierś z kurczaka zanurzyć w marynacie przygotowanej z oliwy, jogurtu, ziół, roztartego czosnku, soku z cytryny i pieprzu. Mięso odstawić na 1- 2 godziny do lodówki, wyjąć z marynaty i oprószyć solą. Zielone ogórki umyć i pokroić w grube plastry. Na szpadki nadziewać na przemian mięso i ogórek. Szaszłyki grillować z każdej strony.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi być apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    musi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super szaszłyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !