Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy i nacieramy niewielka iloscią soli, jarzynką i pieprzem. Po 10 minutach na jedną strone kotleta rozsmarowujemy 1 łyżeczkę musztardy, lekko opruszamy mąka i posmarowana stroną wkładamy kotlet do talerza z rozbełtanym jajkiem, następnie na drugiej stronie rozprowadzamy łyżeczke chrzanu i rownież obsypujemy mąką. Dokładnie oblepiamy w jajku i wkładamy do bułki. Tak postępoiwac z każdym kolejnym Smażymy i gotowe:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Łatwy i nowy przepis na kotleta :) daje plusa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ciekawy ten przepis;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś innego i pysznego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    pikantne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !