Sposób przygotowania

Przede wszystkim na początek trzeba zrobić ciasto a więc Mąką, żółtko, całe jajko, cukier puder oraz śmietanę i margarynę i proszek zagnieść to wszystko ze sobą. uzyskane ciasto należy podzielić na 2 części. Jedną bardzo dokładnie rozwałkować i polożyć na blachę 2 odkładamy na razie na bok. Na ciasto te położone w blaszce kładziemy jabłuszka pokrojone w plastry ( w tym samym czasie gotujemy budyń) i go również dodajemy( oczywiście czekamy jak troszke ostygnie ) na wierzch nastepnie kładziemy drugą część ciasta. Nastepnie pieczemy je na 45 min na samym końcu po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika168

    uwielbiam słodkości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !