Sposób przygotowania

Wszystkie składniki ciasta razem zarobić. Owinąc w ściereczkę, wrzucic do granka z bardzo zimną wodą. Jak wypłynie na wierzchrz należy rozwałkowac i zawijac z makiem. Rolady po wierzchu smarowac mlekiem, piec ok 50-60 minuit mak gotowac 2 godziny i dwukrotnie przepuscic przez maszynke, masło rozpuscic razem z miodem. Wszystkie składniki maku mieszamy ze sobą

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    banditka

    ladny :) prosimy wiecej fotek :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ŚLICZNY
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Trochę pracochłonne, ale pyszne:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    takiego wydania makowca nie widzialem jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    a jaki dobry;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    jeśli to makowiec to musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pewnie smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świateczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    makowiec był od dzieciństwa moim ukochanym ciastem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !