Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z fasoli z prażoną cebulką Zewy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola biała z puszki 2 puszki
Cebulka smażona Prymat 1/2 szk
sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku do smkau
Czosnek suszony Prymat do smaku

Porada

w razie konieczności dodać odrobinę zalewy z fasoli

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z fasoli z prażoną cebulką Zewy

Do wysokiego naczynia wrzucić odsączoną z zalewy fasolę.
Dodać sól i pieprz oraz czosnek.
Wszystko zblendować, w razie konieczności dodać trochę zalewy z fasoli.
Na koniec dodać cebulkę, wymieszać pastę, przełożyć do słoika i schować najlepiej na noc do lodówki.
Podawać z pieczywem i ogórkiem kiszonym, konserwowym lub pomidorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mniam 22.06.2017 11:01
Smaczna pasta, taka zdrowa wersja smalczyku :)
ilka01 22.06.2017 10:50
super propozycja :)
2milutka 22.06.2017 10:34
smaczna pasta
olkaaa 22.06.2017 10:05
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak