Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki grillowane
Kroki postępowania
Składniki na marynatę mieszamy i wkładamy mięso do zamarynowania ,wkładamy do lodówki na noc .
Grillujemy na tackach do miękkości składników .
pierś z kurczaka | 150-200 g |
papryka czerwona | 1 szt |
grzybki marynowane | 1 słoiczek |
cebulka | 100 g małe |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
miód prawdziwy | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: