Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 45 dag obranych ziemniaków przekrojonych na połówki, 45 dag zielonej fasolki pokrojonej w 3 cm kawałki, pół szklanki cienko pokrojonej zielonej cebulki, pół posiekanego pęczka kolendry, 2 - 4 rozgniecionych ząbków czosnku, sok z limonki - dodaliśmy z połowy, 1 łyżka oliwy z oliwek, 1 do 2 łyżek chili w proszku, 2 - 4 łyżek salsa lizano - zastąpiliśmy sosem worcestershire.

SPOSÓB WYKONANIA: Ugotować ziemniaki i fasolkę. Wymieszać z pozostałymi składnikami. Podawać w temperaturze pokojowej lub po schłodzeniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !