Sposób przygotowania

Śliwki zalać winem i odstawić na kilka godzin. Schab pokroić w grubą kostkę, cebulą w ćwiartki. Paprykę umyć, wydrążyć gniazda nasienne i pokroić. Nadziewać ją na szpadki na przemian z mięsem, cebulą i śliwkami. Oprószyć szaszłyki solą i pieprzem, polać oliwą i grillować z każdej strony na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    ciekawe i smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a najlepsza ta śliwka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !