Sposób przygotowania

Kalafiora gotujemy w osolonej wodzie. masło roztapiamy na patelni i dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i rozmrożony i odsączony szpinak.
Kalafiora rozgniatamy, dodajemy szpinak i wbijamy jajko. Wsypujemy bułkę tartą. Bułki tartej tyle aby powstała lepka masa. Doprawiamy sosem sojowym i przyprawami. Formujemy kotleciki , obtaczamy w bułce i smażymy na oleju.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    szpinak i soja są okropne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nie dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie lubię szpinaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !