Sposób przygotowania

Od fasolki szparagowej odciąć końcówki. Ugotować ją do miękkości w lekko osolonej wodzie, odcedzić na sitku. Na patelni rozgrzać masełko( może być zamiast masła oliwa), dodać fasolkę i delikatnie poddusić dodając sól i pieprz do smaku. Na koniec dodać bułkę tartą i całość wymieszać ze sobą. Podsmażać do momentu, gdy bułka się delikatnie zrumieni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo lubię taką fasolkę szparagową :)
  • 8
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam fasolkę szparagową:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    już nie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Cztery ostatnie fotki nie są mojego autorstwa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz18

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    najlepsze jedzenie!;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię jako dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !