Sposób przygotowania

Wołowinę umyć i pokroić w kostki. Imbir posiekać i wymieszać z wódką i sosem sojowym. Do marynaty włożyć mięso i odstawić do lodówki na 2- 3 godziny, następnie wyjąć z marynaty i oprószyć solą oraz pieprzem. Kawałki mięsa nabijać na szpadki do szaszłyków na przemian z cienkimi plasterkami słoniny i grillować z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Podoba mi się ten pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !