Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto 4Smaki
Kroki postępowania
Masę wylać na jedną cześć ciasta i przykryć drugim. Wierzch posypać cukrem pudrem.
margaryna | 350 g |
jajko | 9 szt |
cukier | 1 1/2 szkl |
olej | 9 łyżek |
mąka | 3 szkl |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
kakao | 1 łyżka |
kisiel truskawkowy | 1 op |
mak | 1/2 szkl |
wiórki kokosowe | 1/2 szkl |
biały ser mielony | 800 g |
cukier | 1 szkl |
margaryna | 1 szt |
żółtko jajek | 4 szt |
budyń śmietankowy | 2 op |
mleko | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: