Sposób przygotowania

Wino wymieszać z oliwą, dodać do niego liście laurowe, pieprz ziarnisty oraz tymianek, wszystkie składniki wymieszać przy użyciu miotełki. Wołowinę podzielić na steki i namoczyć w marynacie, odstawić na dwie godziny do lodówki, żeby mięso nabrało smaku. Następnie oprószyć je pieprzem i solą, polać odrobiną oliwy ii piec na rozgrzanym grillu do momentu upieczenia mięsa( z obu stron).

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    uwielbiam wołowinę w każdej postaci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    Wołowina cudna :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetne jest takie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobre mięso
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zapowiada się smakowite mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !