Sposób przygotowania

Kurczaka zalewamy wodą, dodajemy liść laurowy i ziele angielskie.Gotujemy.Ściągamy z góry białą pianę. Dodajemy warzywa w całości i gotujemy na małym ogniu dosyć długo. Po ok 1-2 godzinach wyłączamy ogień.Gorącym rosołem zalewamy kasze kuskus.Podajemy zaraz po zalaniu (ok.5 minut po) podane z natką pietruszki.Troszkę inny rosół.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Oooo, świetny pomysł !
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam ,przyznam się
  • 1
    original
    Opublikowano

    minka

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    cos nowego napewno spróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Wygląda smakowicie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    poezja
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja mało gotuję zup
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !