Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa do ciast i lodów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukioer puder 0.5 szklanka
margaryna 0.5 kostki
kakao 3 łyżki
woda 2 (gorąca)

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa do ciast i lodów

do garnuszka włożyc margaryne, cukier i kakao, rozpuscic, ciagle mieszajac. Po zestawieniu z ognia należy dodac 2 łyzki gorącej wody (jesli jest to polewa na gorąco do lodów to niekoniecznie) i mieszac az steżeje

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna73 18.03.2011 15:11
robię taką samą
Magdalena/26Mooi 01.02.2011 06:32
prosty
Abisay 16.10.2010 18:59
Znam podobny przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak