Sposób przygotowania

Kapuste drobno szatkujemy i zasalamy ok 1 łyżeczką soli. mierszamy i odstawiamy na ok pół godziny. marchewke ucieramy na grubym tarleku, cebule kroimy w drobą kostke. Odlewamy wode z kapusty 9nie wyciskamy!), dodajemy marchewke i cebule oraz dużą ilosc pieprzu, dosalamy i mieszamy ze smietaną i majonezem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    baardzo dobra :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !