Sposób przygotowania

do wywaru miesno warzywnego dodajemy pół słoiczka przecieru pomidorowego lub domowego (przepis podawany wczesniej). Smietane mieszamy z mąka i powoli łaczymy z resztą zupy. Zagotowywujemy, dodajemy świerzą natke pietruszki oraz lisć selera. Podajemy z makaronem lub ryżem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    prosta i dobra :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    moja ulubiona!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Moja ulubiona zupa!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię pomidorową
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    ale pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !