Sposób przygotowania

Pokroić cebulę w piórka, ząbki czosnku posiekać. W garnku rozgrzać olej, wrzucić cebulę i czosnek, lekko podsmażyć. Następnie podlać bulionem, dodać musztardę i ketchup (ketchup w większej ilości), ziele angielskie i poddusić. Pod koniec przyprawić przyprawą grill meksykański lub inną do grilla. Sos nadaje się do makaronu jak również do kanapek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    musi nie źle palić gardełko!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    fajny ale na pewno ostry!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry na grilla

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !