Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jaglana z kaparami i tuńczykiem
Kroki postępowania
Przyprawić pieprzem białym ,tymiankiem , polać oliwą z oliwek .
Podawać na ciepło zaraz po przygotowaniu .
kasza jaglana | 100 g |
tuńczyk w sosie własnym | 1 opakowanie |
kapary | 2-3 łyzki |
papryka czerwona | 1 szt |
oliwki czarne | 1/4 szklanki |
oliwki zielone | 1/4 szklanki |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
oliwa | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: