Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cannelloni z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 2 szt
cebula biała 1 szt
czosnek ząbki 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
olej 1 łyżka
cannelloni 8 szt
twaróg 25 dag
parmezan 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z serem

Cebulę obrać, drobno posiekać i zrumienić na oleju. Ziemniaki i ser twarogowy przecisnąć przez praskę. Wszystko dobrze wymieszać razem z żółtym serem, rozgniecionym czosnkiem i przyprawami.
Cannelloni ugotować na półmiękko, napełniać je farszem.
Dane można podawać okraszone zrumienioną cebulką lub podsmażone na tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 24.09.2013 20:00
Wygląda bardzo apetycznie.
Katarzyna59 21.09.2012 18:39
pyszności
romanrafal
romanrafal 17.08.2012 16:04
super dobre
teresa18 01.08.2012 20:28
świetne
Dorian 18.07.2012 22:57
piekne i pyszne
kuklik 29.05.2012 18:54
rewelacja
Iwusia 12.03.2012 23:04
wyglądają bardzo kusząco
justyna111 22.09.2010 17:19
pycha
Lidia11 22.09.2010 16:37
super
Katarzyna156 10.09.2010 21:12
apetyczne :)
cukiereczek 30.08.2010 08:01
Serem również nie próbowałam ale przepis mnie zaciekawił
Margo1 29.08.2010 12:19
Tak, bardzo ładnie się prezentują
aguus 28.08.2010 20:23
z serem nie jadłam, a te wyglądają bardzo smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak