Sposób przygotowania

Cebulę obrać, drobno posiekać i zrumienić na oleju. Ziemniaki i ser twarogowy przecisnąć przez praskę. Wszystko dobrze wymieszać razem z żółtym serem, rozgniecionym czosnkiem i przyprawami.
Cannelloni ugotować na półmiękko, napełniać je farszem.
Dane można podawać okraszone zrumienioną cebulką lub podsmażone na tłuszczu.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    z serem nie jadłam, a te wyglądają bardzo smacznie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Tak, bardzo ładnie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Serem również nie próbowałam ale przepis mnie zaciekawił
  • 5
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    apetyczne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają bardzo kusząco
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    piekne i pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super dobre
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !