Sposób przygotowania

Kapuste drobno kroimy w kostke i gotujemy do miękkosci, pieczarki jesli sa male kroimy w półplasterki, jesli duze w cienką kostke i dusimy do miękkosci na 2 łyżkach margaryny. Cebulke kroimy w drobniutka kostke i smażymy na pozostalym tłuszczu. gdy wszystko jest miekkie łaczymy ze sobą dajem jajka i doprawiamy, dokładnie mieszamy. ze skladników na nalesniki wyrabiamy cioasto i smazymy nalesniki (wychodzi ok 20 sztuk) farsz nakladamy na srodek nalesnika i skladamy w kopertke, panierujemy w jaku i bułce, smażymy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite te krokiety.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Robię podobne! Bardzo lubię to danie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dorlil

    ojoj widać, że zdjęcie z imprezy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !