Sposób przygotowania

Fasolę namoczyc na noc,w dużej ilości wody.Następnego dnia ugotowąc w wodzie z kostka rosołową(2szt.).Boczek pokroic w kostkę i stopic na patelni.Wrzucic drobno posiekana cebule ,podsmażyc na złoty kolor.Boczek z cebulka przełożyc do fasolki,włożyc przecier(1szt dużego),zamieszać ,zagotować:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    beata.81

    naprawdę pycha ;) polecam
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię tę potrawę i to bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !