Sposób przygotowania

ugotowane mięso w rosole wyjmujemy i czeamy az obcieknie. Solimy i pieprzymy, nacieramy rozgniecionym czosnkiem, opruszamy w mace i dociskamy. panierujemy tradycyjnie w jajku i bułce, smażymy na głebokim oleju, podajmy z ziemniakami i surówka

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    mniam, MNIAM!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Nigdy nie przepadałam za mięsem z rosołu, ale teraz zdecydowanie to się zmieni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    moja mama zawsze tak robiła :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !