Sposób przygotowania

borowiki oczyszczamy i kroimy, cebule kroimy w kostke i razem z grzybami wrzucamy na rozgrzane maslo i dusimy 5minut. Zalewamy gorącym wywarem i gotujemy do miekkosci grzybów. Zupe łączymy ze śmietana i doprawiamy do smaku, czekamy do zagotowania i można jesc:) dobrze smakuje z grzankami

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Ogólnie przepis dobry dodałbym grzaneczki i natkę :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    zupy grzybowej jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chętnie bym poszła do lasu na te borowiki... a zupka aromatyczna ..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !