Sposób przygotowania

Pieczarki opłukać i obgotować w lekko osolonej wodzie, ostudzić i pokroić w kostkę.Jajka ugotować na twardo,ostudzić i także pokroić w kostkę.Por opłukać, posiekać, sparzyć wrzątkiem,ostudzić.
Ogórki małosolne i fetę pokroić w kostkę,kukurydzę osączyć z zalewy. Wszystkie składniki sałatki połączyć , opieprzyć pieprzem kolorowym świeżo zmielonym z młynka.Dodać majonez i wymieszać, schłodzić.Posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Do mojej księgi zabieram
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo apetyczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Dla mnie coś nowego, nie jadłam jeszcze takiej sałatki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !