Sposób przygotowania

2 dni przed pieczeniem robimy marynate. wlewamy do misieczki ok pół szklanki oleju wsypujemy majeranek, ziola prowansalskie, jedno listko laurowe, łyżeczke soli, pieprz i rozgnieciony czosnek. wymieszac i natrzec dokładnie gęs w srodku i na wierzchu. gotowane mieso zmielic i wymieszac z usmażoną cebulka, doprawic solą pieprzem, dodac jajka. włożyc farsz do gei, dosc luźno bo napęcznieje i ges moze popekac. zaszyc gęs i piec tyle godzin ile ważyła gęs:) mozna włożyc do specjalnej folii

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    gesina teraz zaczyna byc modna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pewnie by mi smakowała :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Pyszne danie, tylko trudno kupic gęś
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    wygląda smakowicie:)
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    Jak dla mnie- pyszne ale pracochłone

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !