Sposób przygotowania

Jabłka obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne, pokroić w okrągłe plastry. Jajka wlać do miski, mąkę przesiać, dodawać stopniowo do jaj na przemian z winem ubijając mikserem. Dodać szczyptę soli i łyżkę cukru. Na patelni rozgrzać tłuszcz, zanurzać cząstki jabłek w cieście i zrumienić. Usmażone jabłka układać na talerzu, posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    proste i na pewno dobre. Robię podobnie
  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Szybko i warte zrobienia
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    może być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    bardzo fajne wygląda, chyba się skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale kusisz :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !