Sposób przygotowania

pieczarki jesli sa duze kroimy na połówki, jesli małe to dajemy w całosci do wrzacej wody razem z cebulą pokorojona w krązki i gotujemy ok 5 minut. odcedzamy i gorące wrzucamy do gorącej zalewy octowej (nie gotujemy juz). przekladamy do słoiczków, z jednej porcji wychodzi ok 15 małych słoików

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rybka

    uwielbiam pieczarki pod każdą postacią
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    Fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super, musze wypróbować
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    lubię takie rzeczy ze słoika potem wyciągnąć w zimie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobra przystawka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    uwielbiam pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    FAJNE
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    bb lubie pieczareczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    warte polecenia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !