Sposób przygotowania

Arbuz pokroić na kawałki i zmiksować. Żelatynę zalać łyżeczką zimnej wody, gdy spęcznieje, rozpuścić podgrzewając i wymieszać z arbuzem. Galaretkę wlać do miseczki i włożyć do lodówki na 1 godz. Sos – składniki połączyć i gotować na małym ogniu aż powstanie gęsty sos. Ostudzić i polać galaretkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Pyszne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    zapewne tak
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    chętnie spróbowałbym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    może być dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo ciekawy deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    zapowiada się pysznie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna galaretka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !