Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka arbuzowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czerwonego wina 3 łyżki
miód 1 łyżeczka
cynamon Prymat do smaku
arbuz
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka arbuzowa

Arbuz pokroić na kawałki i zmiksować. Żelatynę zalać łyżeczką zimnej wody, gdy spęcznieje, rozpuścić podgrzewając i wymieszać z arbuzem. Galaretkę wlać do miseczki i włożyć do lodówki na 1 godz. Sos – składniki połączyć i gotować na małym ogniu aż powstanie gęsty sos. Ostudzić i polać galaretkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 20.01.2014 12:31
bardzo smaczna galaretka
czekoladka_m 29.11.2013 10:11
zapowiada się pysznie;)
Bernadeta1 01.11.2013 00:02
pyszny deserek
RenataZ-et 03.06.2013 19:42
ciekawa propozycja
MAR3STA 12.06.2012 22:35
fajna
Barbara55 16.01.2012 15:38
smaczna
Zoso 02.01.2012 18:15
bardzo ciekawy deser
kielcok1 03.12.2011 14:19
może być dobra
Monika192 30.04.2011 15:38
pycha
rakow2
rakow2 24.04.2011 15:06
chętnie spróbowałbym
Krzysztof42 23.09.2010 15:18
zapewne tak
borys 27.05.2010 18:48
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak