Sposób przygotowania

Mieso kroimy na zgrabne kawalki, w garnku topimy margaryne, na gorący tłuszcz kładziemy kawałki cielęciny dokładnie opruszone w mące, podsmażymy ok 3 minuty na każdej ze stron. Zalewamy wodą i dodajemy przytprawy, gotujemy. gdy miesko staje sie juz miękkie dodajemy cebule pokrojone w piórka, na sam koniec dodajemy śmietane.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    smakowicie wygląda!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Muszę skorzystać z tego przepisu
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno smaczne,wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    Obiadek pyszności !
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    O , dawno cielęcinki nie jadłam i mam wielką ochotę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Smakowity kąsek!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super miesko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Lubię cielęcinę a tak dawno nie jadłam......
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    lubię takie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    aż ślinka cieknie mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !