Sposób przygotowania

Masło i cukier utrzeć w misce na puszystą masę, ucierając dodać jajko. W osobnym naczyniu przesianą mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, a następnie z masą maślaną, dodać orzechy i posiekaną czekolasę, wymieszać. Na natłuszczoną blachę nakładać łyżką porcje ciasta. Piec w temperaturze 180 st.C ok. 15-20 minut (do zarumienienia).

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    istne pieguski :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    uwielbiam czekoladę w każdej postaci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    słodziutki przepisik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    słodziutki przepisik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !