Sposób przygotowania

agrest dokładnie myjemy i urywamy szypułki, przekladamy do słoików (powyżej połowy słoika). Przygotowywujemy zalewę. Zalewamy owoce gorącą zalewa i pasteryzujemy ok 10 minut

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    a do czego taki agrest wykorzystujesz w zimie?
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    w zime albo jem prosto ze słoczka, bo jest słodiutki:) albo do ciast:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    ja używam na kompot do obiadów:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    domowo :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry na zbicie temperatury
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    uwielbiam kompot z agrestu...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    zdrowy i pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    dzieki za przepis ;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Wolę jednak świeży agrest
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    w zimie jest jak znalazł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    bardzo lubięagrest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nigdy takiego nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !