Sposób przygotowania

owoce mieszamy i przekladamy warstwowo z cukrem i odstawiamy na 2 dni w słoneczne miejsce do momentu aż owoce puszcza sok. Odciskamy sok, przelewamy do buteleczek i pasteryzujemy ok 10 minut.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pysznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo dobra propozycja!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    ciekawy zestaw:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    ciekawe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    ciekawe muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Damian19

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    musi być słodki i pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładny kolor;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    w sam raz na zime i przeziebienie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !