Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sok wieloowocowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

porzeczki czarne 1 kg
porzeczki czerwone 1 kg
agrest 1 kg
cukier 1.5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: sok wieloowocowy

owoce mieszamy i przekladamy warstwowo z cukrem i odstawiamy na 2 dni w słoneczne miejsce do momentu aż owoce puszcza sok. Odciskamy sok, przelewamy do buteleczek i pasteryzujemy ok 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 10.10.2011 09:33
pycha
kate.500 21.05.2011 08:07
w sam raz na zime i przeziebienie.
miki47 06.02.2011 09:25
pycha
Magdalena/26Mooi 31.01.2011 16:04
ładny kolor;)
mysza666 30.12.2010 17:29
musi być słodki i pyszny:)
Damian19 26.12.2010 19:56
fajne
agnieszka214 27.11.2010 09:00
ciekawe
oliwkowa
oliwkowa 12.11.2010 10:29
ciekawe
Agnieszka172 03.10.2010 21:00
ciekawy przepis
jarek4 01.10.2010 16:38
ciekawe
Wojtek8 01.10.2010 09:55
ciekawe muszę spróbować
Justyna70 22.09.2010 08:54
pycha
pawel007 07.09.2010 06:45
ciekawe.
Patrycja40 02.09.2010 10:19
smaczny
Klaudia007 01.09.2010 20:13
ciekawy zestaw:)
mamusia1 31.08.2010 15:41
bardzo dobra propozycja!
Katarzyna/kate1980 29.08.2010 13:27
pysznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak