Sposób przygotowania

kapustę zetrzeć na tartce , zalać wrzącą wodą i poczekać ok.15 min, po czym dokładnie wycisnąć. Ryż zagotować, wymieszać z mięsem mielonym, startą cebulą i jajami. Dodać kapustę, bułkę tartą wg. uznania i formować kotleciki. Ja podaję takie kotlety z sosem zrobionym z odciekniętej wody z kapusty, do której dodaję koncentrat pomidorowy i zaprawiam śmietaną.Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam takie
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    pysznie wyglądaja
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajne kotleciki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !